Fest och barnkalas

På Överjärva gård finns en festlokal och en tältkåta att hyra.

  • Boka Hästskostallet för personalevent eller fest kvällstid.
  • Boka kåtan för barnkalas, utflykt eller kursverksamhet.

Välkommen att boka fest i Hästskostallet på Överjäva gård!

Om du vill boka den stämningsfulla lokalen Hästskostallet för fest, företagsluncher, bröllop eller andra event är du varmt välkommen att kontakta ansvarig på E-post: overjarvacafegmail.com

Överjärva gårdscafé erbjuder menyer efter säsong och era önskemål. Ni kan även ta med egen mat eller anlita valfri cateringfirma.

 

 

Kåtan

Kåtan kan bokas helgdagar, en eller flera timmar mellan klockan 11-16.

Boka kåtan hos elisabetoverjarva.se

Kakor, korv, kaffe, juice mm kan beställas från Gårdskaféet. Maila till overjarvacafegmail.com

Hästarna ägs av Överjärva stall och bokas via mail till stalloverjarvagmail.com eller via sms till 073 9815268 ( var vänlig respektera att inte ringa numret utan sänd sms)

Kåtan kostar 350 kr per timme. Ved går att köpa för 100 kr, räcker till en brasa cirka en timme. För bokning och information kontakta Elisabet Brömster   elisabetoverjarva.se . Vi har problem med att våra mailsvar ibland hamnar i vissa SKRÄPKORGAR, så om det dröjer innan ni får svar på er bokningsförfrågan, titta i er skräpkorg eller ring 072 5831074. Vi har rutinen att ge er svar senast efter tre dagar. 

Ladda ner informationsblad.

Var vänlig och KÖR INTE in med bil på gården.  Om ni har tunga saker föreslår vi att ni tar med en "dramaten" eller liknande för transport till kåtan.

Fäster ni ballonger, tipsfrågor eller liknande i träden måste dessa plockas ner efteråt.

Kontakta Kulturlandskaparna (Ulla Alm 070 730 09 65 ) om ni önskar aktivitet med fåren. Se hemsidan  www.kulturlandskaparna.se 

 

Upplev vildmarkskänsla med naturen direkt inpå. En bit upp i skogen ligger vår egen tältkåta med plats för 25 personer runt elden. En avkopplande plats för barngrupper såväl som vuxengrupper. Populär för barnkalas.