Juvelens förskola, utegården med lekställningar och leksaker.
Råsundavägen 78, 169 57 Solna
Kommunal
Visa karta

Juvelens förskola

Välkommen till Juvelens förskola – förskolan med det lilla extra! Vi har en fantastisk utemiljö med skogsparti och ett litet berg. Det är en miljö som stimulerar alla sinnen och lockar till utforskande och skapande aktiviteter. Vår fina gård tröttnar barnen aldrig på. Där finns alltid nya upptäckter och lekar och där lär sig barnen att balansera, krypa, hoppa, klättra på trädstammar och mossiga stenar.

Den 25 oktober klockan 15.00 är det visning av Juvelens förskola.

Välkommen!

Om oss

Förskolan Juvelen ligger i Vasalund med närhet till Råstasjön och dess naturområde. I närheten ligger det en fotbollsplan samt Arenaparken. För närvarande har vi fyra avdelningar. Kulan och Droppen för 1-3 åringar samt Månen och Kristallen för 3-5 åringar.

På förskolan har vi ett förhållningssätt som bygger på förtroende och ömsesidig respekt. Vi har en stark tro på barnets egna drivkrafter och förmågor! Vi vill utforma vår förskola efter barnens egna drivkrafter där förskolan ska vara en glad, rolig och trygg plats för barnen att trivas och utvecklas. Barnen får tidigt träna sig i att arbeta självständigt och ta ansvar.

Vi vill att föräldrarna ska känna sig välkomna att delta i verksamheten när de vill. Våra föräldrar är alltid välkomna att följa med på våra utflykter, skogsäventyr eller bara stanna kvar en stund och njuta av att se sitt barn leka med kompisar.

Förskolan Juvelens vision är att bedriva en förskoleverksamhet där alla barn, vårdnadshavare och pedagoger skall trivas och ha roligt tillsammans. Vi vill att alla ska känna sig trygga och utvecklas efter sina förutsättningar.

Visning av verksamheten

Tisdag 2 maj kl. 09.15 är det visningar av Juvelens förskola.

Deltagande i visningen förutsätter att man är frisk.

Välkommen!

Kontaktinformation

Juvelens förskola

Rektor

Åsa Graveleij
asa.graveleij@solna.se

Biträdande rektor

Karin Karlsson
karin.karlsson@solna.se

08-746 10 00 (via Kontaktcenter)

Barngrupper

Diamanten
072-583 13 05

Månen
072-583 13 15

Kristallen
072-583 13 16

Droppen
072-583 13 17

Kulan
072-583 13 18

Karta

Senast uppdaterad